Taloyhtiöille

IMG20221102121832
Toimintakunnossa ympäri vuoden

Mattopalvelut taloyhtiöille

Tarjoamme tiloihisi optimoitua ja sinulle vaivatonta vaihtomattopalvelua laadukkailla mattoratkaisuilla. Suunnittelemme, toteutamme ja pidämme huolen, että matot pysyvät puhtaina ja toimintakuntoisina vuoden ympäri.

Tiloihin sopivilla matoilla parannetaan kulkuturvallisuutta, vaikutetaan siivouskustannuksiin, parannetaan taloyhtiön viihtyvyyttä sekä suojataan lattiapintoja ja hissin koneistoa.

Perheyrityksemme palvelu on henkilökohtaista ja tavoitteemme on löytää juuri sinulle ja tilallesi sopivin mattoratkaisu. Sanomme asiat suoraan ja kuuntelemme tarkalla korvalla sinun tarpeitasi mattojen suhteen. Reagoimme nopeasti ja joustamme muuttuvissa tilanteissa.

Vaihtomattopalvelun lisäksi saat meiltä tilattua kumipohjaisten mattojen pesupalvelut sekä ostettua erilaisia ovi- ja käytävämattoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vaihtomatoilla tarkoitetaan likaa kerääviä mattoja, jotka yleensä sijoitellaan sisääntuloihin, kulkuväylille, hissien edustoille ja muihin tiloihin, joihin likaa ja hiekkaa kulkeutuu.

Vaihtomattojen avulla pidät tilasi siisteinä, viihtyisinä ja turvallisina. Vaihtomattopalvelussa saat tilaasi mitoitetut likaa keräävät matot sekä niiden vaihdot sovituin väliajoin. Sinun ei tarvitse itse huolehtia mattojen puhtaana pysymisestä, sillä hoidamme mattojen vaihdot automaattisesti sovitun aikataulun mukaan.

Mattojen avulla voidaan valtaosa liasta, hiekasta, kurasta ja kosteudesta pysäyttää jo sisääntuloalueelle, jolloin muut tilat pysyvät siisteinä. Matot ehkäisevät kosteuden siirtymistä lattiapinnoille, jolloin lattiat eivät muutu liukkaiksi ja kaatumisriskit minimoidaan. Vaihtomatot myös suojaavat muita lattiamateriaaleja kulumiselta.

Käytännössä aloitamme mittaamalla tilat. Toivomme, että paikalla olisi tiloja käyttävä henkilö, jotta saamme tietoa tilan käyttäjien tarpeista ja toiveista mattoratkaisuun liittyen. Mikäli kukaan ei pääse paikalle, teemme mittaukset itsenäisesti. Kartoituksen jälkeen lähetämme tarjouksemme.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen toimitamme matot sovitusti paikoilleen ja vaihdamme niitä säännöllisin väliajoin. Palveluumme kuuluu myös mattojen kunnon seuranta sekä vaihtovälin sopivuuden arviointi. Mikäli huomaamme, että mattojen vaihtoväli on liian tiheä tai harva, otamme yhteyttä ja ehdotamme vaihtojen vähentämistä tai lisäämistä, jotta liankeräys tilassa toimisi optimaalisesti.

Laadukkaita ja tiloihisi mitoitettuja vaihtomattopalveluja saat meiltä Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Lahden alueilla.

Vaihtomattopalvelun hinta muodostuu mattojen koon, määrän sekä vaihtovälin mukaisesti. Vaihtoväliin vaikuttaa tila, sen kulkijamäärä, sijainti ja ympäristö. Joissain kohteissa voi riittää mattojen vaihto kuuden kuukauden välein ja toisessa taas tarvitaan vaihdot kahden kuukauden välein. Keskimäärin taloyhtiökohteissamme mattoja vaihdetaan 2-4 kertaa vuodessa.

Esimerkki 1: 3-portainen pienehkö taloyhtiö esikaupunkialueella, jokaisessa rapussa on etu- ja takaovilla matot. Siistijä käy taloyhtiössä imuroimassa matot viikottain, mattojen vaihtoväli on 4 kuukautta. Hinta vaihtomattopalvelulle noin: 86 €/kk (sis.alv.)

Esimerkki 2: Iso 2-portainen taloyhtiö kaupungin keskustassa, mattoja on molemmissa rapuissa etu- ja takaovilla sekä hissikäytävissä koko käytävien pituiset pitkät matot sekä kaikilla ovilla lyhyemmät matot. Siistijä käy imuroimassa matot kaksi kertaa viikossa, likaa kulkeutuu paljon, koska ihmisiä liikkuu paljon. Mattojen vaihtoväli on 2 kuukautta. Hinta vaihtomattopalvelulle noin: 270 €/kk (sis.alv.)

Matot pestään laakapesukoneillamme pesuhallillamme Nurmijärvellä. Laakapesukoneilla matot saadaan tehokkaasti puhtaiksi ja nukaston sisälle kerääntynyt hieno hiekka poistettua. Pesukone nostaa pesun aikana maton painuneen nukan takaisin pystyyn, jolloin matto toimii taas kunnolla liankeräyksessä. Matot kuivatetaan kuivaamoissamme.

Mikäli taloyhtiöllänne on omia kumipohjaisia mattoja käytävissä, niitä kannattaa pestä, jotta niiden toimintakunto, ulkonäkö ja kokonaiskäyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä. Hoidamme myös omien mattojenne pesut sovituin väliajoin tai pyynnöstänne. Noudamme matot ja jätämme pesun
ajaksi lattioillenne sijaismatot. Pesu kestää noin 2-3 päivää, jonka jälkeen palautamme mattonne paikoilleen puhtaina ja kuivina.

Meiltä saa monenlaisia erilaisia kumi- ja vinyylipohjaisia ovi- ja käytävämattoja, jotka on tarkoitettu sisääntuloihin ja kulkuväylille keräämään kulkijoiden kengistä/tassuista likaa, hiekkaa ja kosteutta. Meillä ei ole matoissa ns. standardi-kokoja, vaan pystymme tarjoamaan tilaan juuri sopivat mattokoot.

Käytävämattojen lisäksi meiltä saat logomatot, tuulikaappimatot, kostean tilan matot, ergonomiamatot ja punaiset matot omaksi tai vuokralle. Kaikki myymämme ja vuokraamamme matot valmistetaan Euroopassa (Suomi, Belgia, Hollanti, Puola).

Mikäli käytetyille vaihtomatoille on tarvetta, ota yhteyttä niin katsotaan millaisia aarteita varastostamme löytyy!

Tilaa maksuton mattokartoitus

Tarvitset sitten vaihtomattoja, omien mattojesi pesupalveluita tai nykyisten palveluidesi kilpailutusta, meiltä hoituu!

Jätä kohteen tiedot meille, me käymme mittaamassa tilat ja annamme tarjouksen

Tarjous ei sido mihinkään

Asiakkaidemme suusta kuultua

"Oivaltava ja asiakaslähtöinen!"

Kari Happonen, tekninen isännöitsijä

"Olemme käyttäneet taloyhtiössämme Sanimaton mattopalveluita jo vuosia.
Tärkeimpänä ominaisuutena pidän tuotteiden kestävyyttä. Palvelu on toiminut koko ajan esimerkillisesti ja Sanimattoon on helppoa ottaa yhteyttä."

Hallituksen puheenjohtaja Timo Ovaska, As Oy Myyrinnotko

"Kaikki on sujunut joustavasti ja hyvin. Ei ole valittamista toiminnan suhteen. Olen tyytyväinen saamaamme palveluun."

Erkki Oksanen / Isännöintitoimisto Erkki Oksanen Oy