Yrityksille

karkkikauppa
Toimitilat, kiinteistöt, yritykset

Mattopalvelut yrityksille

Suunnittelemme ja toteutamme tiloihisi sopivat sisääntulomatot, logomatot, kulkua ohjaavat matot sekä turvallisuutta parantavat mattoratkaisut.

Tiloihin mitoitetut ja yritysilmeen mukaiset matot parantavat toimitilojen viihtyisyyttä, korostavat yrityksen tai yhdistyksen brändimielikuvaa sekä tietysti toimivat kuten maton täytyy, eli keräävät lian, kosteuden ja hiekan kulkuväylillä tehokkaasti.

Kutsu meidät käymään, käydään läpi toiveenne mattojen suhteen ja kartoitetaan tilojen tarpeet. Teemme käynnin pohjalta suunnitelman ja tarjouksen teille sopivasta mattoratkaisusta. Voit jättää mattoasiat tarjouksen hyväksymisen jälkeen meidän huoleksemme, sillä teemme asiat sovitusti ja pidämme huolen, että matot pysyvät puhtaina ja edustuskuntoisina läpi vuoden.

Vaihtomattopalvelun lisäksi meiltä saat myös ostettua erilaiset logomatot, ergonomiamatot, tuulikaappimatot ja messumatot.

Yksilölliset tarpeet, yksilölliset ratkaisut

Palvelupaketit (2)

Tilaa mattokartoitus

Tarvitset sitten vaihtomattopalveluita, omien mattojesi pesupalveluita tai brändi-ilmeesi mukaista mattosuunnittelua, meiltä hoituu!

Jätä kohteen tiedot meille. Otamme yhteyttä, käymme mittaamassa tilat ja annamme tarjouksen.

Tarjous ei sido mihinkään