Yrityksille

IMG-20221003-WA0001-2
Toimitilat, kiinteistöt, yritykset

Mattopalvelut yrityksille

Suunnittelemme ja toteutamme tiloihisi sopivat sisääntulomatot, logomatot, kulkua ohjaavat matot sekä turvallisuutta parantavat mattoratkaisut.

Tiloihin mitoitetut ja yritysilmeen mukaiset matot parantavat toimitilojen viihtyisyyttä, korostavat yrityksen tai yhdistyksen brändimielikuvaa sekä tietysti toimivat kuten maton täytyy, eli keräävät lian, kosteuden ja hiekan kulkuväylillä tehokkaasti.

Kutsu meidät käymään, käydään läpi toiveenne mattojen suhteen ja kartoitetaan tilojen tarpeet. Teemme käynnin pohjalta suunnitelman ja tarjouksen teille sopivasta mattoratkaisusta. Voit jättää mattoasiat tarjouksen hyväksymisen jälkeen meidän huoleksemme, sillä teemme asiat sovitusti ja pidämme huolen, että matot pysyvät puhtaina ja edustuskuntoisina läpi vuoden.

Vaihtomattopalvelun lisäksi meiltä saat myös ostettua erilaiset logomatot, ergonomiamatot, tuulikaappimatot ja messumatot.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vaihtomatoilla tarkoitetaan likaa kerääviä mattoja, jotka sijoitellaan toimitilojen sisääntuloihin, kulkuväylille, asiointipisteille ja muihin tiloihin, joissa likaa, hiekkaa, kuraa ja lunta liikkuu.

Vaihtomattojen avulla pidät toimitilasi siisteinä, viihtyisinä ja turvallisina. Vaihtomattopalvelussa saat tilaasi mitoitetut likaa keräävät matot sekä niiden vaihdot sovituin väliajoin. Vaihtomattopalvelun avulla ulkoistat mattohuolesi meille, sillä hoidamme mattojen vaihdot automaattisesti sovitun aikataulun mukaan.

Vaihtomattopalvelun avulla:

  • Pysäytetään suurin osa liasta, hiekasta, kurasta ja kosteudesta jo sisääntuloalueelle, jolloin muut tilat pysyvät siisteinä
  • Ehkäistään kosteuden siirtymistä lattiapinnoille, jolloin lattiat eivät muutu liukkaiksi ja kaatumisriskit minimoidaan
  • Suojataan muita lattiamateriaaleja kulumiselta
  • Voidaan tuoda esille yrityksesi brändi-ilmettä mm. logomatoilla ja mattojen värien avulla

Aloitamme mittaamalla tilat ja toivomme, että paikalla olisi tiloja käyttävä henkilö, jotta saamme tietoa tilan käyttäjien tarpeista ja toiveista mattoihin liittyen. Mikäli kukaan ei pääse paikalle, teemme mittaukset itsenäisesti. Kartoituksen jälkeen lähetämme tarjouksemme teille.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen toimitamme matot sovitusti paikoilleen ja vaihdamme niitä säännöllisin väliajoin. Palveluumme kuuluu myös mattojen kunnon seuranta sekä vaihtovälin sopivuuden arviointi. Mikäli huomaamme, että mattojen vaihtoväli on liian tiheä tai harva, olemme yhteydessä ja ehdotamme vaihtojen vähentämistä tai lisäämistä, jotta liankeräys tiloissanne toimisi optimaalisesti.

Mattojen vaihtoväliin vaikuttaa tila, sen kulkijamäärä, sijainti ja ympäristö. Mattojen vaihtoväli on hyvin yksilöllinen eri yrityksillä. Osalle riittää vaihdot muutaman kerran vuodessa ja toisille taas kerran kuukaudessa tai useammin. Sanimaton vaihtomattopalvelussa ei ole standardi-vaihtovälejä, vaan vaihtoväli kartoitetaan aina tilojen tarpeiden mukaisesti. Palveluumme kuuluu myös vaihtovälin seuranta palvelun alettua, ja otammekin aina yhteyttä, mikäli vaikuttaa siltä, että mattoja vaihdetaan liian usein tai liian harvoin.

Vaihtomattopalvelun hinta muodostuu mattojen koon, määrän sekä vaihtovälin mukaisesti. Koska toimitila-kohteet ovat hyvin erilaisia ja erikokoisia, tarkkojen hintojen antaminen etukäteen on haastavaa. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, jossa kerrot suunnilleen minkä kokoisia mattoja ja millä vaihtovälillä haluaisitte, niin saamme alustavan hinnan laskettua. Mielellään tulemme mittauskäynnille tiloihinne, jolloin saadaan heti tarkat mattotarpeet tarjoukselle. Mittauskäynti on aina ilmainen, eikä sido mihinkään.

Meiltä saa monenlaisia erilaisia kumi- ja vinyylipohjaisia ovi- ja käytävämattoja, jotka on tarkoitettu sisääntuloihin ja kulkuväylille tilojesi siisteyttä parantamaan. Meillä ei ole matoissa ns. standardi-kokoja, vaan pystymme tarjoamaan tilaan juuri sopivat mattokoot. Myös värivalikoimamme on laaja ja meiltä löytyykin varmasti tiloihisi ja brändiisi sopivat värivaihtoehdot.

Meiltä saat lisäksi matot yrityksesi logolla, sloganilla tai muulla tekstillä/grafiikalla. Logomatoilla korostat omaa brändiäsi toimitiloissasi ja tuot esille markkinointiviestisi.

Kaikki myymämme ja vuokraamamme matot valmistetaan Euroopassa (Suomi, Belgia, Hollanti, Puola).

Mikäli käytetyille vaihtomatoille on tarvetta, ota yhteyttä niin katsotaan millaisia aarteita
varastostamme löytyy!

Tilaa mattokartoitus

Tarvitset sitten vaihtomattopalveluita, omien mattojesi pesupalveluita tai brändi-ilmeesi mukaista mattosuunnittelua, meiltä hoituu!

Jätä kohteen tiedot meille. Otamme yhteyttä, käymme mittaamassa tilat ja annamme tarjouksen.

Asiakkaidemme suusta kuultua

"Pidän tärkeimpinä ominaisuuksina yrityksemme käyttöön ja brändi-ilmeeseen sopivia mittatilauksena valmistettuja tuotteita, huoletonta pesupalvelua, sujuvaa yhteydenpitoa sekä sopivaa hintaa. Suosittelen Sanimaton mattopalveluita myös muille yrityksille!"

Anne Salminen / Pelti- ja Rautatyö Salminen Oy

"Mattokaveri oli hirmu mukava ja asiantunteva, oli mukava olla palveltavana, kun hän osasi kertoa tuotteista ja suositella!"

Anna Kvarnström / AsuntoSatama LKV Oy

"Toimitilamme vaihtomattopalvelu on sujunut sovitulla tavalla ja ystävällisen
asiakaspalvelun kera. Tärkeintä minulle on, että matot ovat laadukkaat ja se, että palvelu on joustavaa."

Maggi Kuusisto, Rohdos-Ala Oy

"Olemme käyttäneet Sanimaton palveluita jo yli 5 vuotta. Pidän tärkeänä mattojen hyvää laatua ja palvelun toimivuutta. Palvelu on ollut asiallista, ammattimaista sekä nopeaa ja matot ovat vaihtuneet sopimuksen mukaisesti. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun."

Kiinteistöpäällikkö Ari Järvenoja / A. Ahlström Kiinteistöt Oy

"Yhteistyömme Sanimaton kanssa on ollut pitkäaikainen. Olemme kokeneet Sanimaton luotettavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi. Sanimaton palvelut vastaavat tarpeisiimme ja yritys on muokannut palveluita uusiksi kahdessa toimitilamuutossamme. Yhteistyö on sujuvaa ja heillä on tahto palvella asiakkaita heidän tarpeitaan vastaavasti."

Mirja Heinonen / Peltitarvike Oy