Yritys

Tilojesi arvoiset mattoratkaisut vikkelästi ja vaivattomasti

Sanimatto yrityksenä

Missiomme on levittää laadukkaiden, tiloihin mitoitettujen mattojen ilosanomaa! Tuomme vaihtomattoalalle järkevän ja tarpeeseen perustuvan palvelun. Emme tuijota vain kalenteriviikkoja, vaan sitä miten matot oikeasti likaantuvat. Seuraamme mattojen vaihtovälin sopivuutta kohdekohtaisesti ja tarvittaessa muutamme sitä asiakkaan kanssa yhteistyössä oikeaan suuntaan. Me ihan oikeasti haluamme tehdä tämän homman järkevästi.

 

Miten me sitten olemme päätyneet mattohommiin? Itse yritys Sanimatto-Huolto Oy on toiminut mattoalalla jo vuodesta 1992 alkaen. Nykyinen yrittäjämme Jaakko on hypännyt remmiin vuonna 2010, jolloin raksahommat jäivät, kun mattojen vetovoima yllätti. Vuosikymmenen työskentelyn jälkeen edellinen yrittäjä Leila jäi eläkkeelle ja Jaakolle tarjoutui ohittamaton mahdollisuus ottaa Sanimatto vastuulleen. Tässä kohtaa myös Jaakon vaimo Matleena tunsi mattoalan kutsun ja siirtyi sosiaalialan hommista Sanimaton johtoportaaseen. Ahkeran ja innovatiivisen tiimimme voimalla parannamme tilojen viihtyvyyttä matto kerrallaan!

Sanimatto muokattu
sanimatto_slogan logo

Jaakko Innilä

Yrittäjä

Jaakko on työskennellyt Sanimatolla vuodesta 2010 alkaen, joten pitkäaikaista kokemusta ja tietämystä vaihtomattopalvelusta, mattojen pesusta ja huollosta sekä asiakaspalvelusta löytyy! Jaakko on yrityksen nykyinen omistaja ja osti yrityksen liiketoiminnan vuoden 2020 marraskuussa.

Yrittäjänä Jaakko on sisukas, omistautunut ja innovatiivinen. Jaakko arvostaa rehellisyyttä ja pyrkii päätöksenteossa ottamaan kaikkien näkökulmat huomioon.

Jaakko on kahden lapsen isä Nurmijärveltä. Jaakko harrastaa darts -tikanheittoa ja on seuransa DC Seven Badgersin perustajajäseniä.

Matleena Innilä

Toimitusjohtaja

Matleena pyörittää Sanimattoa puolisonsa Jaakon kanssa. Matleena on todellinen moniosaaja ja häneltä hoituu työ kuin työ. Hän tekee Sanimatolla paljon, ja vähän enemmän.

Matleena on aiemmin tehnyt töitä asiakaspalvelualalla sekä sosiaalialalla lähisuhdeväkivaltatyön parissa. Hän on kahden lapsen äiti, jonka vapaa-aika kuluu lasten, koiran ja ystävien kanssa touhutessa.

Jari Vilja

Mattohuolto

Jari on mattokonkari ja yrityksemme osakas. Jari on harkitseva ja ahkera tiimipelaaja. Häneltä löytyy suunnitelmallisuutta ja ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan!

​Jari on kahden lapsen isä Tervakoskelta. Jarin vapaa-aika kuluu perheen lisäksi moottoripyörien ja hevosten parissa.

Roosa Kurki

Myynti & Mattohuolto

Roosa on innokas moniosaaja, joka menee vaikka läpi harmaan kiven. Jos hän jotain päättää, niin se myös tapahtuu. Tiimiimme Roosa tuo nuoruuden iloa ja energiaa sekä luovaa ajattelua.

Roosa viettää vapaa-aikaansa hevostalleilla ja ystävien kanssa.